EU OMEZUJE MASO ZA ÚČELEM PŘECHODU NA UMĚLÉ LABORATORNÍ MASO A CVRČKY SOUČÁST AGENDY 30

EU OMEZUJE MASO ZA ÚČELEM PŘECHODU NA UMĚLÉ LABORATORNÍ MASO A CVRČKY

SOUČÁST AGENDY 30

 


EU chce přejít na stravu obsahující méně červeného a zpracovaného masa a více ovoce a zeleniny.

JE TO SOUČÁST PLÁNU AGENDY 30.

Omezují a ZDRAŽUJÍ maso, aby si ho lidé nemohli dovolit a aby byli lidé SLABÍ A NÁCHYLNÍ K NEMOCEM.

O tomto plánu píšeme velmi dlouho.

A nyní se to děje přímo před našimi zraky. Maso je PŘEDRAŽENÉ a v některých zemích i nedostupné.

To není žádný důsledek války, ale PLÁN A CÍL AGENDY 30.

Do roku 2030 má být produkce PRAVÉHO živočišného masa OMEZENA. Bude se propagovat UMĚLÉ LABORATORNÍ MASO, vyrobené biotechnologickými společnostmi. To je absolutní katastrofa.

Do uměle vyrobeného masa mohou aplikovat různé nemoci a tak skrz potraviny mohou zabíjet celé národy a nebudou za to nést (opět) žádnou zodpovědnost. Opravdu budou moci dělat cokoliv.

Na světové klimatické konferenci v roce 2021 se lídři různých organizací v čele s Climate Action Network shodli, že se do roku 2050 musí snížit počet hospodářských zvířat na POLOVINU.

 

 


Co to pro lidi znamená?

 

Produktů ŽIVOČIŠNÉHO původu bude čím dál méně a budou DRAŽŠÍ.

OSN pro výživu a zemědělství už teď vyzývá, aby lidé více využívali tento „zbytečně opomíjený“ zdroj bílkovin.

A vzhledem k tomu, že už nyní víme, jak snadno dokáže zkolabovat kvůli řízené válce či epidemii dodavatelský řetězec, možná konzumace hmyzu za pár desítek let nebude otázkou volby.


 


UMĚLÉ GMO MASO

 

Stále častěji se dnes mluví o možnosti produkce UMĚLÉHO MASA, tedy výrobě masa v laboratořích TECHNOLOGIEMI, které využívají cíleného množení živočišných buněk. 

Toto souvisí mimo jiné s tlakem na veřejnost / na snižování počtů hospodářských zvířat. Vývoj výroby masa v laboratořích si většina veřejnosti spojuje s projekty, které probíhají v zahraničí – málokdo ale ví, že se tak aktuálně děje také u nás, v rámci startupu Bene Meat Technologies (BMT) v Praze, v areálu Technicpark v Hostivaři.


 


Kalifornská společnost Beyond Meat se i se svým konkurentem Impossible Foods těší velkým ziskům.

Ve vývoji je i buněčně pěstované maso.

Singapurská potravinářská agentura schválila první plně syntetické kuřecí nugety na světě.

Rostlinné BIOTECHNOLOGICKÉ alternativy masa jsou absolutně NEMYSLNÉ A NEREÁLNÉ jelikož na produkci rostlin je potřeba VÍCE vody, energie, hnojiv a prostoru.

TO ZNAMENÁ, ŽE TO DLE TĚCH KLIMATICKÝCH ZACHRÁNCŮ A SPASITELŮ ŠKODÍ DALEKO VÍCE NEŽ CHOVAT PRASÁTKO NA VAŠÍ ZAHRADĚ.

Jejich logika opravdu a uvažování je opravdu „unikátní“.

 


Maso z laboratoří bude rozhodně levnější než maso z farem a to lidi povzbudí nakupovat UMĚLÉ MASO.

Tím pádem bude klesat NAŠE SOBĚSTAČNOST.

 



Cvrčky lidé kupují na zkoušku.

 

Snaží se lidi všrmožnými způsoby PŘESVĚDČIT, aby vyzkoušeli nové hmyzí produkty a aby se následně staly součástí jejich pravidelného nákupu.

To je výzva, kterou se snaží splnit nejen zahraniční ale i české značky.

Například brněnská firma Grig Adama Dostála, vyrábí cvrččí chipsy, trojhránky, krekry, ale i hmyzí lízátka, garnolu, proteinové tyčinky či čokoládu.

Britská společnost VEXO vyrábí mleté maso z ROZEMLETÉHO HMYZU.

 


Cvrčci i sarančata už se přidávají do sušenek či těstovin. Hmyz je podle potravinářů stravou budoucnosti. 

Češi v Thajsku otevřeli největší hmyzí farmu na světě.

Od ledna jsou cvrčci a další adepti z říše hmyzu v Evropské unii zařazeni mezi takzvané TRADIČNÍ potraviny.

A nyní stačí už jen zjednodušené schvalovací kolečko na jednotlivé druhy hmyzu. Cvrčci a potemníci už jsou podle české veterinární správy v PROCESU.

Zakladatelé firmy Sens Food přišli před lety s nápadem prodávat proteinové a energetické tyčinky Sens z cvrččí mouky. Svůj BYZNYS slušně rozjeli.

Farma v Thajsku vozí do Evropy 3,5 tuny mletých cvrčků měsíčně.

 


Sens Foods prodává přes deset tisíc tyčinek měsíčně a podle zakladatele firmy číslo každý měsíc roste.

Tržby počítají v MILIONECH KORUN. Tyčinkami skončit nechtějí.

„Rádi bychom přišli na začátku příštího roku s dalším produktem, mělo by to být něco běžnějšího ke svačině“.

Projekt založený mladými Čechy chce přimět západní svět k tomu, aby jedl HMYZ. Prvním krokem k tomu mají být proteinové tyčinky z namletých cvrčků.


 


MASO JE POTŘEBNÉ PRO LIDSKÝ ORGANISMUS STEJNĚ JAKO OVOCE A ZELENINA

 

Maso je pro lidský organismus potřebné, stejně jako ovoce a zelenina.

Obsahuje důležité živiny, které naše tělo POTŘEBUJE. Stejně jako potřebujeme dostat do těla vitaminy , potřebujeme do těla dostat také BÍLKOVINY.

Maso obsahuje především velmi kvalitní bílkoviny, železo, zinek a i některé důležité vitaminy. Jistě, tyto cenné látky jsou i v rostlinné stravě. Tělu ale přinášejí menší užitek. Příkladem jsou právě bílkoviny, které s tuky a cukry tvoří základní stavební kameny lidského těla. Nacházejí se ve svalech, kostech, kůži, srdci i mozku.



Obsah plnohodnotných bílkovin kolísá od 16 do 20 %. Z vitamínů maso obsahuje zejména vitaminy skupiny B. Dodává organismu železo a fosfor.

Maso obsahuje DŮLEŽITÉ látky budující a posilňující LIDSKÝ ORGANISMUS.

Mělo by rozhodně patřit do našeho jídelníčku. Z veganské / vegetariánské stravy se stává tělo náchylné na různé nemoci.

Tato strava OSLABUJE LIDSKÝ ORGANISMUS.

Není vhodná z DLOUHODOBÉHO ZDRAVOTNÍHO HLEDISKA. OBZVLÁŠŤ PRO MALÉ A DOSPÍVAJÍCÍ DĚTI.

 

By BEZ PRAVDY NENÍ ŽIVOT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by vás také zajímat